Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


#stormenper


Mota Olle


Gudrun överger aldrig sin Per
men när hon blir upprörd
tar hon sin Mats ur skolan

Är en förkylning på gång
motar hon Olle i grind
med en kopp honungste

Hon vill inte spela Allan
men det är mat för Måns




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-01-13 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP