Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 användbara ord




TYA
IDAS
DRISTA
TÖRAS
NÄNNAS
TÖRHÄNDA
SÅTA




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-01-14 12:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jag gillar gamla ord som väl knappast används numera?
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP