Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra män...vad har de gemensamt ?





Wolfgang Priklopil pinade Natascha i 8 år
Josef Fritzl pinade sin egen dotter Elisabeth i 24 år
Adolf Hitler pinade världen i 12 år ( 1933-45 )
Vladimir Putin pinar världen nu





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-01-14 16:53



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Finns ju inget allenarådande svar.

Själv tänkte jag BUNKER.
2024-01-15

  Öknens Ros VIP
Tron på att de är övermänniskor, står över alla värdsliga lagar.
2024-01-14

  Live2Dream VIP
de är alla khazarer?
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP