Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La la laj

Lämnar

Stammar

La la laj

Snötyngda

Drev

Blundar

Iskind

La la laj




Fri vers av Lilla vän
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-01-17 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän