Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare

Lyssna till henne,
hon som tillsammans
med andra,
skänker det ljus,
som du behöver
för att klara den långa
och mörka tunneln
som vi alla är tvingade att gå.
Om du vill,
öppnar hon dina ögon,
om du vill
hjälper hon dig att känna,
om du vill,
hjälper hon dig att visa
hur du i tunneln ska gå.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-17 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP