Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISDOM

Bättre att gråta i varandras famn 

än vid varandras grav

för då är det för sent.




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-18 21:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra tänkt och formulerat.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP