Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt efter livets mening

Det finns de som menar
att den som vill bli lycklig
skall med lust närvaro och engagemang
ge sig i kast med den personliga begåvningen

Ett tydligt mål
Ett tydligt driv
Träning och åter träning
Gärna tillsammans med andra

Det finns de som menar
att den som vill hitta sig själv
måste först gå vilse
att det som skapar mening
är dolt i dimman eller gömt bakom tvivlet,

Lita på intuitionen
Gå bortom allfarvägarna
Lägg märke till ljuset bakom molnen
Famna livets mysterium

Själv är jag bombsäker på tvivlets makt
osäker på begåvningens styrka
övertygad om människans begränsning
trygg i min älskades famn

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-01-19 05:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Goda råd och erkännande av sin mänsklighet går väl ihop. Ingenting rimmar bättre. BIG LIKE:
2024-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om olika sätt att hitta livets mening.

2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP