Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har du hört


Rumours


Rykten går på stan
man är van
Har du hört att dom
börjat om

Eller att den där
blivit kär
i en annan man

Att dom kan!

Rykten skapar split
lögn blir sann
skadar vår tillit
till varann

Rykten som förstör
snurrar runt
men av det vi hör
mest är strunt

Dem det skvallras om
strunt i dom
alla är som vi
inuti












Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-20 22:38



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Allt det som du skriver i denna text går in genom det ena örat och ut genom det andra .
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP