Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du älskad min vän ?





Hur såg kärleken ut i så fall ?

Fick du kramar och pussar ?
Fick du gråta ?
Fick du vara kinkig och besvärlig ?
Fick du vara arg ?
Fick du prata och säga vad du ville ?

Var kärleken fri eller villkorad ?

Blev du accepterad, förstådd och bekräftad
eller hunsad och slagen ?

Vad gjorde det med dig...vem blev du med den kärleken ?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-01-20 08:07



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Var du älskad min vän ?

ja, av bella <3


Hur såg kärleken ut i så fall ?

den var komplicerad. men vi gjorde konst och poesi ihop och musik :)

Fick du kramar och pussar ?

jaaa! fick fjärilskramar av bella :)

och en puss på nacken, det finaste...

fick det av erika också :)

KORT DIKT

du är inte bara
rik och snygg
du är klok också

Fick du gråta ?

ja, bella fick mig in på snus
med det blev jag både
genuint glad och glädjetårar
och genuint arg

Fick du vara kinkig och besvärlig ?

OM jag var...

Fick du vara arg ?

ja men sen blev jag suicidal...

Fick du prata och säga vad du ville ?

jag pratade för mycket
gav inte bella plats...
"ETT ORD I TAGET???
vi har pratat så mycket
att man inte får luft!" - bella

Var kärleken fri eller villkorad ?

både och
hon jobbade hela dagen
så jag skrev till henne
på chatt
gjorde photoshops
musik
poesi...

Blev du accepterad, förstådd och bekräftad

verkligen, hon var den bästa...

eller hunsad och slagen ?

jag lät bella slå mig :)

Vad gjorde det med dig...vem blev du med den kärleken ?

jag blev ganska tom efteråt
det är 3 års jubileum
sen hon gjorde slut...
men jag har skrivit mer dikter om henne
efteråt
än jag gjorde när vi var tillsammans
kanske 200 dikter totalt
och 15 skivor...
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP