Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här fungerar naturvetenskapen



Först konstaterar man att ca 23 000 människor
varje år får hjärtinfarkt i Sverige. Och att antalet
alltid ökar kring jul.

Sen säger en expert så här:

"Det är alltid svårt att veta vad det beror på.
Om det kan handla om en stress inför julen
eller om det har med andra faktorer som
är relaterade till julen att göra vet jag inte".

Då tycker man att man skulle hålla fast
vid den tanken och se efter vad julfirandet
innebär för "offren".

Men det gör man inte utan man drar igång
en brett upplagd biologisk forskning med
sex universitet inblandade och med ett
antal försökspersoner på 30 000.

"”Förhoppningsvis kan man hitta ämnen
som man kan använda som en markör för
framtida risk hos enskilda individer”.

Trots att all den tidigare biologiska forskning
som naturligtvis redan gjorts visar att "forskningen
har inget svar på varför det ser ut så".

Det här är bara ett litet men dock typexempel
på att vi ännu anno 2024 inte vågar närma oss
oss själva...vilka vi är och hur vi blivit de vi är
och varför vi mår som vi mår i ett av världens
rikaste länder.

Kroppen får bära all skit.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-21 08:01



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Om någon vill fira julmat, på tallriken eller det totala julbordet, då måste de hålla de kristna traditionerna (folkets diet)och hålla julens heliga fasta, men som vi ser äter vi kött och savarin hela året och vi är stolta över att ta med pengar för gåvor och allmosor för våra synder är förlåtna all denna hi-hop i namnet av en ren dödlig lika upprorisk som vilken annan jude som helst, Herren JESUS.
Att nå ett hälsosamt tillstånd innebär först och främst att man måste respektera sig själv, inte älska på ett fanatiskt och manipulativt kommersiellt sätt, eftersom de säger att allt är affärer till och med våldtäkten på Maria är tabu belagd i 2024 år, och läkare som försöker övertyga massorna om att det inte finns någon mödomshinna.
2024-01-21

  Live2Dream VIP
mycket alkohol och
för mycket mat
det vet alla
"stress" tror jag inte på
det kan ges som scapegoat
för vad som helst...
läkarna vågar
inte säga sanningen
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP