Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa är man tills man dör




Väldigt väldigt många karlar tror på riktigt
att "pappa" är en tid i livet som liksom går över
när barnet flyttar hemifrån.
Mamma är mamma tills hon dör. Det är en identitet.
Pappa är en kommendering med början och slut.
Ett projekt.


Så är det inte.

Fråga barnen !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2024-01-21 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP