Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otämjd


du byggde ditt utanförskap
på att aldrig lyssna på dem som försökte tämja dig

du säger att de hade fel
du har kanske rätt
och din ryggtavla talade rätt in i deras hjärtan

de som vakade över dig
försökte väcka dig och tolka ditt språk

min lille astronaut på botten av en sjö




Fri vers av Popangelov VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popangelov
Popangelov VIP