Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

det var något med ljuset - det som förlängde eftermiddagarna och tände upp tvättstugan
dess smala fönster som blundade hela vintern och dunkade taktfast som motorn i vårt hyreshus
det var om våren
och kvällen motades vid grinden till lekplatsen

ja detta mörker
det fanns ingen avgrund i mig - jag balanserade bara mot ett avbrott i svärmen
och mamma har frågat om demonerna och jag har skrattat
mörker är det naturliga tillståndet och vi delar vår tacksamhet till livet till förmånen att kunna tvätta i varmt
vatten och fastna i elektriska hissar

hon skrattar
sedan kom hösten över mig igen som en väl sittande grå kostym




Fri vers av Popangelov VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-03 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popangelov
Popangelov VIP