Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

tid;

är inget annat än ett väntrum

fyllt av ögon, öron, tidningar, leksaker
och vinddrag från vita rockar som doftar fränt av oro




Fri vers av Popangelov VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-24 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popangelov
Popangelov VIP