Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L ´AMORE / KÄRLEKEN

L `amore è come il vento

allieta disagia distrugge

 

kärleken är som vinden

Lindrar besvärar förstör




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP