Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kanta-förklaring*



Kanta- tjänsterna
är till för-brukare

Något de digitalt
i Finland kan an
-vända sig av

Från Social o Hälso
-vården,var än en
person bor,kan Kanta
-tjänster kunna delges

Utav apotek,hälso-
sjuk-samt social-vård

Till och från en med
-borgare

( Så länge denna har
en digital anknytning)


Och kommer sedan i
framtiden en drönare
att utföra Kanta-tjänst

Med medicin i sin last
till en behövande 7 mil
bort?

Det är för de flesta Kanta
-brukare bara en tids-fråga

(Om man då,för det
har råd att betala?)









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 20:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Till K-K:
Njaa snabbare är den än
för en sjuk-pensionär att
skotta snö o åka iväg 7
mil fram och åter!
Eller hur?
( När man tänk efter
lite?)
;)


2024-01-22

  Kungskobran VIP
Drönare, det är en långsam jäkel
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP