Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod, kyla och grymhet

Blod ska rinna vid midnatt, en fontän ska målas röd
Tårar skall drypa utmed kinden, på ängeln som förstörts
Ett krig, ett beslut, världen skallrar under fötterna
Blodsutgjutelse i avgrundens djup, tynar upp emot ytan
Färgar grödorna röda och ger smak av järn
Dess kallhet kommer bli slutet på sångens järnkrans

Blod i mängder, rinner i strilar nedför kullersten
Mitt hjärta pulserar, bultar i en rytm
Kriget hänger över oss likt en dimma
Snart kommer första droppen regn, himlen talar
Förstörelse, skakande rörelser, en hemsk upplevelse
Jag brottas med mitt inre i verksamhetens kaos

Blod, blod, blod, änglar och demoner, kriget stundar
Mörker korsar horisonten, solen går sakta ner
Min dag blir snart kväll, fruktan växer inombords
Det är slutet som närmar sig, finns ingen morgondag
Jag fruktar besluten som måste tas, kvalet i valen
Mitt hjärta slår av beslutsamhet, jag gråter
Skriker att jag är svag, jag är ingen soldat
Men kriget stundar, jag ser ingen morgondag




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-26 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP