Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Machon behövdes inte mer




Han tryckte ner och förtalade
bökade och bråkade
knullade och gick
hotade och hatade.

Sen hittade han sig själv.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-01-27 15:08



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
kvinnan behövdes inte mer

hon bend over, hon gnällde
hon skällde, hon slösade pengar

sen hittade man AI bots
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP