Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Recycled Redhead 3.0


magigt


min
mage
kan vara
nog så stark
vem det än må vara som åsyftas med
min

navelskådning
brukar ju pågå i enrum
ens hjärna
en vill ogärna
bli påkommen
alla gånger en sysslar med det

rentav förtränga
är det då magsvagt

underskatta helst inte
de cirka två procent hjärnceller
just där
omkring min mage
omkring din mage

se snarare till
använd med känsla




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-28 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP