Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar någon?

Eget ansvar..?

Finns det ens något i dag som heter
Eget Ansvar?

Vi skyller!
Hetsigt!
Intensivt!

På:
Skolan
Samhället

De!

Västvärlden
Putin
Läkemedelsbolaget
Trump
Mobbarna
Nördarna
Internet
Sociala medier

Lärarna!
Vården!

Det finns verkligen ingen som går fri från skuld..
Ingen!!

Utom
Du…

Individen själv

Vad kan DU!!!!!??
Göra
För dig själv?






Övriga genrer av Det-nya-livet VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-01-31 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP