Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk hälsa?

Allt i dag handlar om psykisk ohälsa…

Jag är lite gammalmodig

Men är det verkligen det vi ska fokusera på så oerhört mycket?

Ja
Det finns

Men måste vi dränka våra unga med det?
Pratar vi om det hela tiden så tror ju alla att de har det på det ena eller andra sättet?

Är det bra att alla får ”diagnos”?
Blir vi alla superhjältar då?

Är det bra att unga människor börjar äta narkotikaklassade läkemedel i parti och minut?

Istället för att umgås med andra människor
På riktigt
Äta bra mat
Röra på sig
Lägga bort skärmen

Göra så där som vi homo sapiens är skapade för att göra?


En liten tanke bara…

I all välmening




Övriga genrer av Det-nya-livet VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 19:10



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Bra att tabun bryts.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP