Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffa eller italienska


Jag
Ligger utsträckt på soffan

Katten
Spinner och trajar

Han kanske saknar sin mamma?

Jag?

Ja
Vad saknar jag…?

Oklart

Har verkligen inte en aning

En miljon på banken
En stark och vältränad kropp
Fred på jorden (kanske borde kommit först?)
Närhet och samhörighet med en annan människa (någon som verkligen förstår hela mig)
En lysande karriär som poet, författare, eller skådespelerska?

Ska faktiskt gå på 2 kurser nu i vår; Italienska för nybörjare 10 tillfällen och Teater för nybörjare en helg i Linköping.

Fick en knäpp
Bestämde mig för båda..
Aldrig gjort något av de innan


Ska bli riktigt kul!

Så vem vet…?

Eventuellt skriver jag min egen film som jag skådespelar i här till hösten
På italienska

Eller så ligger jag kvar på min soffa…







Övriga genrer av Det-nya-livet VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-07 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP