Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Åsikter om både det ena och det andra

Åsikter om både det ena och det andra

Jag älskar att munhuggas med folk på olika sätt,
varför ska det alltid vara lätt,
eller helt enkelt rätt,
"lätt som en plätt".

Ge mig din åsikt i detta ,
med både sting o hetta,
då blir vi alla mätta.

Tala om för mig vad du tycker ,
annars i mitt hår du rycker,
eller min väska knycker.

Kom igen , ge mig din åsikt nu,
vill ju veta ju,
så ropa ett hej eller BU!

Orden ramlar ihop i en hög,
va sjutton , varför är du så trög?
igår du för mig ljög,
ingenting jag sa dög.

Nu har vi kommit fram till ett mål,
jag ska inte titta på dina hål,
så nu säger vi skål!

Soligajag_1







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-01 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP