Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Till Befintlighets problematiken. .."



Pull over Mr.Beethoven
dagens Kvinna har lämnat
Cat-walken o porrindustrin

Sitter nu i ett tåg och färdas
långt bort ifrån marknadens
osunda verklighet


'Miss Gingle-Bell'.'Fröken
Floss' eller vad nu Manager
-byrå firman"Hard-stand~
easy money" än penning
behagar kalla henne för?


På rymmen mot ett eget liv

Med att aldrig nånsin åter
-komma till en förljugenhet
av utförsäljningsbar åtrå

Medans hennes urringningar
i olika scen-framställningar

Skall sväva uti cyberrymden
för otaliga ögon att framgent
girigt och hungrigt betrakta

När hon själv har lämnat
Paris.Bell-Air o Enade Arab
-emiratet för Enare-träsk

Där en vit ren med några
andra,bär hennes ärvda
inristade märke i sina öron

Och hon själv andas samma
luft med dem som hon innerst
inne helt litar på.

Medan Norrskenet magiska
stilla ljus kommer att sväva
oförutsägbart då som nu
inuti o ovanför deras ögon.

Skall ju allt bli så läkande
bra,efter ett herpes-utbrott
ändå?








Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP