Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte elak


Du vet precis var det tar

Orden är början på min fredagskväll
Älskar mina fredagar

Orden jag ser

Får mina ögon att tåras

Vinet smakar inte längre
Gråten smärtar i bröstet

Men hoppas du har en fin kväll




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish