Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Du ska gå på kommando genom knapptryckningar och scanna märket!


Teknokrater och globalister tror sig kunna styra

När man börjar manipulera med de fyra elementen jord, eld, luft, och vatten= livet ,vår överlevnad har man gjort sig till avgudar dvs fått storhetsvansinne. Tror sig kunna ha makt och kontroll på in och uttag genom att styra människor genom slav eri/ diktatur!

De är inte förankrade utan en elit som tror sig ha svar på de problem som de skapat genom utarma och sen inse att verkningarna av pengarna de tjänat och skapat blivit till obalans i hela systemet. Jorden har förgiftats, energin sinar, luften och vattnet smutsats ner!
Västvärldens uppgång och fall är det vi bevittnar nu!

Nu kommer de som utnyttjas i lämmeltåg och vill ha del av kakan som tagits ifrån dem. Invasionerna från 3 dje världens folk/ länder handlar om orsak-verkan.

Deras ledare är inte medvetna om konsekvenserna av andra länders plundrande av resurser som skulle gå till det egna folket. De har heller inte kunskap att hävda sig mot västvärldens tekniska utveckling. Vi lever med en värld som befinner sig i olika cykliska utvecklingsprocesser, nomader, jordbrukssamhällen, industrisamhällen och tekniksamhällen.

Tekniken har erövrat hela världen genom nätverken.
Människors olika rotfästen är fortfarande i olika utvecklingsprocesser men kan nu se i mobilen att deras situation är helt annorlunda.....Paradiset har kommit upp på skärmarna och naturligtvis vill de också finnas där!

De som skapade nätverket inser att nu så måste de snabbt få slut på denna situation de skapat genom att försöka genomföra totalitär kontroll genom panik och rädslor. pandemi, klimathysteri skrämselpropagandan eskalerar: Snart kommer viruset X. De vet precis hur mänskligt beteende kan manipuleras och hur man bygger upp polarisering!

När konflikter bryter ut och människor gör revolution kommer de att träda in som räddare och hjältar. Då kommer de att säga att de har svar på allt.
Balans innebär att vi ska kontrollera så att ingen behöver fundera på rätt och fel. Vi kommer att straffa alla som inte följer AI propaganda. Antingen är ni med eller så blir ni uteslutna och straffade genom utestängning av allt som handlar om överlevnad!

Man har inte förstått de universella lagarna om som man sår får man skörda, orsak-verkan och att se ur längre perspektiv!

Allt skapande har sin process fr födelse, uppväxt, nedbrytning och död.
Man har glömt att allt som vill växa och utvecklas behöver omvårdnad och näring fysiskt, känslomässigt, biologiskt och mentalt....osv

Det viktigaste av allt . "Man kan inte ta mer än man ger tillbaka!" detta gäller allt på vår livsvandring

Vi är födda där vi ska vara, beroende på vad våra kroppar behöver.
Vi ska äta den mat som finns där våra rötter är! Jorden har skapat våra förutsättningar med att se att vår näring är där vi föddes!

Allt handlar om hjälp till självhjälp, men utveckling sker genom erfarenheter och en fri vilja där man förstått ansvaret att förvalta/ta eget ansvar och inse att allt följer samma mönster KARMA! Som man sår får man skörda!
Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-05 11:18Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"karma doesnt come
to those who
benefit from misery"
- immortal technique
jag var en fanboy
till honom förut...

jo, starkt skrivet!
men vi har fler liv
det som sparas
är sinnet
inte sinnena
tanken
inte känslorna
det är del av
vårt djur jag
så tänk mer!
vilket du
verkar göra
inse mer
bli mer empatisk
som einstein sa :)
2024-02-05

  Kungskobran VIP
Människorna kämpar på
ingen vet hur framtiden kommer att gå
så bra som vi har det nu
har vi aldrig haft förut
Domedagen är nära
det har vi alltid fått höra
hitintills har de alltid haft fel
det säger en del
Men vem vet
de kanske får rätt en dag
men då lever varken du eller jag

2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP