Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WEF med Eu vill att bönderna ska lägga ner sina jordbruk. De skyller på klimatkris. Agendan är att eget hushåll med djur och grödor förstör klimatet!


Det pågår ett bondeuppror i Europa

Varför syns inget av detta stora uppror i någon av våra dagstidningar?
Snart är hela Europas bönder i protest men här är det helt tyst!
Ingen medial information om hur dessa modiga personer som i direkt handling
visar sitt NEJ till diktatoriska beslut som handlar om vår föda!

WEF, EU och WHO fortsätter med skuld och skam för att få makt och kontroll!

Upproret mot restriktionerna och pålagorna fr Eu och WEF har har spridit sig som
en löp eld genom hela Europa. Frankrike, Tyskland, Nederländerna Portugal Litauen Spanien, Rumänien, Belgien Grekland, Italien Polen, Irland Canada och sprider sig till andra kontinenter. Traktorerna går som pansarvagnar genom städer och samhällen! De skjuter när det behövs med gödsel!

I Sverige visas inget av hur protesterna ökar för varje dag, varför sååå TYST!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-07 22:46



Bookmark and Share


  Koppartråd
Jag antar att svenska medier är för upptagna med att skriva om skogen som Sveriges ögonsten.
2024-02-12

    lydriket
De vill inte att allmänheten skall få veta vad som pågår utanför narrativet
2024-02-12

  Koloristen
Jag stöder upproret och hoppas det sprider sig till samtliga *producerande* krafter.
2024-02-08

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
som inte nämnt, vill de att bönderna ska betala skatt för hur mycket metan kossorna släpper ut, eller rent av avliva de alla, för att producera insekter som vi ska äta istället.

själv behöver jag laxermedel. konstig grej, men det är helt slut hos producenten.
2024-02-08

  Kungskobran VIP
Bondeupproren i Frankrike rapporteras det om, de är ständigt återkommande,
men övriga länder rapporteras inte.
2024-02-08

  ßluie VIP
Det har noterats. Konflikten mindre i Sverige på grund av att parterna är närmare varandra, vilket har förts fram i nyhetsflödet. Komplex fråga. Brexit - exit, att vara eller inte vara. Ekonomi kontra miljö - miljö har alltid och kommer alltid att få ge vika för profit. Fördelningspolitik. Äta, leva, dö - RÄTTVISA. Samhällsekonomi. Tjänstesamhället. Den differentierade ekonomin - de som får stå åt sidan, bönderna. F ö r d e l n i n g s p o l i t i k. Kanske finner du skillnaden i nyhetsrapporteringen där, om vad som prioriteras. Vad händer i Afrika, inbördeskriget?! Häpp! :)
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP