Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STROPPAR

 

Det finns en tid då alla lever som bröder

de följs av tider då vissa stroppar drar åt höger.




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-09 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP