Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isa Masih Masloob. Tungotal är yrandets koprolali. Låt piskan tala i tungor för dig.


Självgisslaren



slaget faller tungt
skär genom luft
tungt
faller slag
på hud

tungt
faller slag
på hud
hetta svalkande sval
tungt
är minne blott
flagellens tungotal





Fri vers av Askanden
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-09 23:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Flagellen är ett ok
listig och klok
hjälper bakterier att få fart
och hitta ett lämpligt mål så klart
det är dess funktion
att skapa en infektion

2024-02-12

  SatansSon VIP
Dikten med!
2024-02-10

  SatansSon VIP
Ovanskriften; mycket bra!
2024-02-10

  SatansSon VIP
Brukar du slåss?
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Askanden