Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före och efter




-Hur gjorde man innan internet kom ?

-Med sexet menar du...nja man fick ju fantisera.

-Och våldet då ?

-Ja alltså jag var fakir på den tiden.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-10 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP