Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväsentligheter

Mina händer
och dess oreda;
de dödar tid
fokuserar varat
på ständiga oväsentligheter
timmar, dagar
genom mina fingrar

Tankar blir utsträcka,
genomskinligt likgiltiga
med flyktigt mål
Allt dras isär;
tunna trådar
som smälter bort

Inringad av banalitet
oförmögen att handla
fast i sargade hjulspår;
tänka på vad som
skulle kunna ske

Jag andas inte längre,
inte medvetet
nätter smälter samman
med ekande dagdrömmar
stegen förföljer mig
mellan lakanen

Kinden som vilar mot rutan;
det avlägset kyliga
på utsidan
gränsen präglad av sprickor
fusionen en tidsfråga
evig tid i vakuum




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-12 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP