Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn stilla regn


Oförstånd och dumma val giv tröst åt dem som gråter



Regn

stilla

regn

varm













kall



sval





regn



stilla
regn




Fri vers av AektaBlond
Läst 750 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-08-20 19:57



Bookmark and Share


  Snabel
härlig dikt <3 känns fräsch som en dusch av sval sommar
2009-08-22

    ej medlem längre
Vackert
2006-11-22

  Neal
Bra dikt !
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond