Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så uppenbar

 

I morgonens ljus

där ingen timme är slagen

där graven är krattad

och välkomnad av staren.

 

Där kan jag äntligen nå dig

din röst för alltid klar

din hand så varm och stadig

och din blick så uppenbar.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-13 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP