Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navalnyj död




Inga ord räcker till för att säga nåt vettigt om denne man.
Svenska politiker har heller ingenting att säga
fast deras käftar klapprar mest dag och natt
om Skyttedal, Busch och Jimmie.

Sverige blir bara mindre och mindre och mindre.

Jag kan bara gråta just nu över Aleksej.

Mer människa får man leta efter.

Jag vill tro du inte offrade dig förgäves.

Jag vet du blev förgiftad igen.

Leve Ukraina !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-16 14:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man visste att det skulle gå så men blir ändå chockad.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP