Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navalnyjs sista ord...till sin fru





– Älskling, mellan oss är allt som i sången: mellan oss är städer, ljusen från flygfältens landningsbanor, blå snöstormar och tusentals kilometer.

– Men jag känner jag är dig nära varendaste sekund och jag älskar dig hela tiden bara mer och mer.



Den här poeten var fri. Han behövde inte skriva mer. Han visade det. Från fängelset.

Putin förlorade som väntat.

Såna här människor finns inte....de är eviga.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-16 15:35



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
"Centralasiater ör kackerlackor"
det var ju väldigt fin poesi av Navalnyj.
2024-02-16

    Tidsljus_Timelight
Navalnyj var rasist. Han pudlade lite halvhjärtat aldrig övertygande.

Modig var han.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP