Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimsmeden

Jag är en rimsmed
som vill få er
att hänga med
jag är en gycklare
en tyckare en hycklare
och ibland
en ordens smyckare.

Jag vill få er att dansa
och chansa
när världen är ur led
och tillvaron är sned
då gör jag mig bred
så kom loss nu
och häng med!




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-02-16 18:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En text med schwung!
2024-02-17

  Respons VIP
Förförande rim och resonanser!
2024-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
jag hänger med - säger aldrig nej till att få ta del av lite roliga rim. De behövs när världen är ur led och tillvaron är sned - vi ska ju orka med!
2024-02-17

  La Magnólia VIP
Härligt flyt och naturliga rim. Tack för trevlig läsning.
2024-02-17

    Tidsljus_Timelight
Misslyckat försök till trallighet.
2024-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Du är en rimsmed av sällan skådat slag
som påminner oss om att ta tillvara och njuta av livets behag.
2024-02-16

  Snödis VIP
Du får riktigt bra flyt där med gycklare, tyckare hycklare och ordens smyckare. Känns naturligt också kan ju annars vara svårt med rim.
2024-02-16

  Kungskobran VIP
Härligt roligt
2024-02-16

  BenGust VIP
Att vara ordsmyckare och rimsmed
är ett slags balansakt mellan det
intetsägande och det mitt-i-prick träffande. Din text med rim och reson.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP