Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända gränder

 

Om bara ljuden fann sin ton

om dina darrande händer

kunde finna sitt hem

och inte för alltid

dansa över mina bara ben.

 

Bara då kan jag finna det läge

där inget rör mig upp

där ljuset befriar mig

från avsky och skam.

 

Kom nektarns sötma

gör mig ren igen

styr mina sista timmar rätt

genom okända gränders dysterhet.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-16 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP