Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Audiolands




Vi reser tillsammans
Närmar oss trädet
Våra magnetfält sträcker sig
Fyra meter i alla riktningar

Ditt hjärtas elektriska system
Klingar som pianots tangenter
Det svala syret sveper in i vågor
Fönstret är en strandkant

På ön har allt sitt eget ljud
Stenarna, husen, djuren
Tonerna samverkar och skiftar
Med oss

Att utforska
Platserna
Där musiken spelar
Som en dans





Fri vers av DavidM VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-18 20:22



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Mycket ljudlig dikt!

2024-03-23

    Peter Söderqvist
Jag tycker om hur du använder musiken här.
Texten är vacker komponerad, med en varm känsla.
Vackert.
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP