Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt på silverspång


Vaksamt tassande katt

i den måndjupaste natt

balanserar på silverspång

skrider in i skrymsleprång


I stund av förundran

han marsflyktigt dröjer

men bara i drömsprång

han tankarna röjer




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 12:36



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så vackert skrivet
och fint rimmat.

Nog ser jag kissen
tassa runt i månskenet.
2024-02-24

  Boneyfrank VIP
Härliga rim med finurligt ordval kröner diktens genuinitet och kvalitet! Den bokmärks
2024-02-20

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt! Som kattfrälst läser jag och ler
2024-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Läser och ser bilder för min inre syn.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP