Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans i en vals

Grått är mitt sinne när jag ingen framtid ser
Jag är ur balans i en dans av trans
Mitt liv känns kallt, jag fumlar i mörkret
Det är något som tynger mig, som håller mig nere
Jag mår inte bra i min dans utan vals
Detta är ingen melodi, inget trams
Men ändå känns mitt liv likt melankoli
Jag ser inte likheten i det grå och min dans
Mitt liv är i trans jag vet inget, ser inget
Allt är som en dimma i en dans i en fylla
Bara ord på ord likt tankarna i mitt inre
Dom krockar, studsar, skapar inre kaos
Det som borde vara frid är krig, jag brinner
Mitt liv är en dans i en trans men jag känner mig nere
Hittar inte rytmen, saknar musiken
Glädjen rinner ur mig likt en sprucken bassäng
Jag är vattnet som sipprar ner genom marken
Men hittar inte vägen, förvirrad i mörkret
I det gråa diset från förr i en dimma av trans
Min dans, ack min dans, den håller musiken i sin vals
Jag känner mig nere, i mitt tragiska livs besvär
Alla tankar är en melodi på en dans i en vals
Jag skiter i allt och spränger dammen
Alla tankar rinner ur mig, jag vaknar ur min sömns dvala




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-21 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP