Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden huggtänder, kött och blod av Katinka. Skickar tre av mina tillagda ord till Cikoria blå. En del har ”platta” hörntänder, själv har jag spetsiga; jag kallar dem huggtänder ibland …


”Välkommen till Tandkliniken!” (Stafett)

Innan jag gapade varnade jag för mina huggtänder.
Hon log förstående.
Sugen sattes in.

Jag tappade inte sugen. Så ——————

Kött! BLOD!!




Prosa av Gunwale VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-21 17:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Din fantastiska text har gett mig hopp. Tack!

När min snälle o jättevänlige tandläkare gick i pension föt ett år sen, fick jag en ny. Det är fullt krig! Fullt krig!
2024-02-23

    Lena Söderkvist VIP
Hahaha, du blev det krig hos tandläkaren också. Minns när morsan kom hem, pionröd i ansiktet. Lillbrorsan hade vrålat NEJ INTE DEN BORREN så att det hade ekat över hela Västerhaninge.
2024-02-22

  lodjuret/seglare VIP
Ibland blixtrar Karin till i stolen, stundom Bertil tänder till framför litet vitt bord. Vitsord icke sällan något fås att betyda. Säkerheten går inte att tumma på. Men det går att hålla tummarna för något.
2024-02-22

  TrollTörnTrappan VIP
Hoho! Hu!! De får nog hädanefter tillverka salivsugar av mänskligt material, som dylika patienter må nöja sig med. Så slipper vi mista våra värdefulla tandläkares fingrar.... fast hon iofs blev varnad i förväg.
2024-02-22

  Katinka VIP
Underbar skildring av "tandläkarskräck". Bravo!
2024-02-22

  Cikoria Blå VIP
Oj. Spännande 21 ord.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP