Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade ett örhänge i gräset brevid våra cyklar men du gav mig höstlöv att ha i håret



Jag vilar ögonfransarna
på dina kinder lindar jag taggtråd
runt våra andetag och
drar efter andan för alla gånger
jag låtit bli
för att inte väcka dig
i mörkret bär du skratt
i hjärtat går jag ensam
hem i regnet.

du har somnat
är jag fortfarande vaken
det är mörkt eller hur
jag kanske blundar
jag kanske klistrar ögonen
mot natten


regnet har runnit
ner i halsen
jag har tuggat sönder naglarna
min mun har ramlat


vi är lite trasiga
du och jag
du och jag
jag


Det är kyla mellan orden

du blir så glad
när jag ler har du frost
sovandes under huden
spänner slagen
av mitt hjärta. godmorgon hjärtat
du har gråt
i blodet

jag har sminket
under ögonen
och solstrålar i håret
godmorning sunshine,
du har månsken i själen eller
är det ditt fjärilshjärta


som fladdrar




Fri vers av osams
Läst 744 gånger
Publicerad 2006-08-20 21:25



Bookmark and Share


    bottle of pop
gillar jättemycket.
sättet du skriver på, liksom, åh.
2007-04-20

  ordterroristen
så vackert skriver du, jag blir smått mållös..
Skriver naivistiskt underbart från vardagsföretelser,
så vackra sådana. Tack än en gång.
/osse
2007-01-02

  Freya
Så vackra ord du skriver med,
fjärilshjärta som fladdar

Jättejättevackert hela texten!!
och SÅ fint med kursivt! <33
[ me loves kursivt ]

Jag gillar gillar. : D
fast jag vet inte riktigt vad,
eller jo,
hela dikten. ; )
2006-09-17

  livet
har inte kommenterat den här förut..
vill först säga att jag älskar titeln.
sedan älskar jag hela texten.
2006-09-13

  within_
Som vanligt skriver du fantastiskt!

MEN, dina dikter börjar kännas lite som upprepningar! Jag tycker personligen att du ska prova på något helt nytt, leka med orden på ett annat sätt för att utveckla ditt sätt att skriva på.
Absolut inget fel på dina texter, man drunknar i varje ord du skriver, men jag är säker på att det finns så mycket mer i dig som inte kommer ut!
2006-09-08

  TedEdFred
jättebra tycker jag.. :)
2006-09-08

    rainbow
Att jag inte kommenterat denna... konstigt. Den här har något.. den har orden och känslorna.. Du har hittat så många uttryck och du har gjort något med radbytena och jag läser stycken i ett andetag och du är så BRA! Tänker inte citera den här gången :) det behövs inte.. gör såhär: "allt". Helbra! ha det bra! kramar!
2006-09-07

  Jewel_x
Jag tappar bort mig i denna text
eller
så finner jag mig själv

Det spelar ingen roll
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams