Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trötta ljuset




Det vaknar sakta sakta
låter den mörka natten rinna av
hon var tung och våt

ljuset öppnar sina ögon
ett i sänder för han vill inte se
orkar inte en dag till

men måste för det ges inga alternativ
mörkret har lagt sig att sova
ljuset tar fram kaffet, gnolar

med ljuset vaknar även ljuden
ett flygplan på väg mot solen
ett tappad kaffesked, ett slags liv.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-25 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP