Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunden




När jag blir mindre
Saktar verkligheterna in
Ett lager framträder
Och blir tydligare

En kortlek trillar ut
Ur ett kort
En dimension, knappt möjlig att uppfatta
Uppfattas

Nu sitter jag med en barkbåt
Två ekorrar skuttar längs med rännilen
Farkosten guppar i strömmen förbi mosstäckta stenar
De små fallen kluckar och skummar

Det kunde varit något annat
Någon annanstans, någon annan gång
Men det var så båten seglade
Mellan ekorrarna och mig





Fri vers av DavidM VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-25 21:33



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Lite av Alice i Underlandet läser jag.
Gillar.
2024-03-23

  Lottie Ålhed VIP
Fint diktat. Intressant perspektiv!
2024-03-06

  Lottie Ålhed VIP
Fint diktat. Intressant perspektiv!
2024-03-06

    Peter Söderqvist
Snyggt skrivet. När jag blir mindre är ett spännande perspektiv.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP