Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till avundsjuka




Det finns vildar som kan spruta en halvmeter
och pissa fem.
Det finns såna som blivit pappa till tio barn
farfar och morfar till trettio.
Det finns såna som lyfter 250 kilo
och springer hundra på under tio sekunder.
Det finns såna som kan döda miljoner
utan att blinka.
Och det finns alltid såna människor
som beundrar dem.

Att vara nöjd är en stor konst
och den ger varken pris eller beröm.

Det är en helt och hållet egen grej.
Kanske rent av en livslång hemlighet.

Men den märks.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-27 14:21



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
men den märks. Ja.
Den märks.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP