Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter läsning av en del propaganda här på hemsidan


Aktivist

En aktivist
förändrar inte världen.
En aktivist vill att andra
ska förändra världen.
Det gnäller på de vuxna.
Det speglar sig ofta.
Det sitter i ring med andra
och håller med.
Det håller med tills det spricker av iver.
Det bär palestinasjal
och vet nästan varför.
Det citerar Lenin
och vet nästan vem det var.
Det sätter upp klistermärken på lyktstolpar.
Det är revolutionär.
Det vill göra allting nytt.
Men ack
man kan alltid gissa
vad det kommer att säga.




Övriga genrer (Satir) av Paulie
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-29 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie