Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improviserad (dålig) dikt


Satir om dåliga dikter

Håll det här
medan jag tittar på molnen där!

Det är mitt hjärta
så var försiktig,
färgen må vara bjärt
annars är den riktig.

När jag talar med en annans röst
vågar jag inte ha det i mitt bröst

När jag ser på det vita
som molnar i skyn
vitt som krita
eller vita risgryn

är jag rädd att min färg ska späs ut
innan jag hunnit till diktens slut.




Bunden vers (Annat versmått) av Paulie
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-01 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie