Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt på engelska (ja, jag vet!)


PILOT

big man
strong back
fingers hard as roots
holding on
make onetwothree
tough decisions a minute
i trust
i trust my pilot man
brave as bird
he handle big craft
grunt voice fizzing over p.a.
calm as whisky
and tits and calves
serve us Jack´s
so maybe fuck it
maybe sleep now
while man´s up there
doin´




Fri vers (Modernistisk dikt) av Paulie
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-29 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulie