Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Fjolårslöv

 

Månen gled in och ur
molnen
den första kvällen

Jag ser dig
i det kvarvarande
som att du
bara gått ut en stund

Maria böjer sitt huvud
mot barnet
tavlan sitter
innanför ytterdörren

Bland fjolårslöven
grupper
av snödroppar
i knopp

I skymningen
knarrar golvtiljorna
en katt vilar i tidningskorgen

Månen blickar ner
från en svart himmel
inga moln tävlar om utrymmet

Stjärnorna blinkar till mig
genom ekens kala grenar
när jag vänder mig om

© Eva Hedlund fd. Langrath 2024

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-29 17:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
En sådan månvandring hade jag gärna gått med på. Tack för att du delar.
2024-03-01

  Bibbi VIP
Fint.
2024-03-01

  E Nordin VIP
Vackert skrivet
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP