Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett par ord om en allt för bekant tankespiral som kan gå upp eller ner...mest troligt båda samtidigt till en total implotion.


Spiral upp & ner...

Då var man på gång igen...hmm
En bekant känsla av ovisshet, hets, stillhet och klarhet.
Trodde på nåt sätt att det skulle kännas annorlunda den här gången...

Resan jag varit på, resan i bedövad närvaro...
Trodde jag ändå lärde mig något för att lära mig se på andra sidan.
Så blind av självbedrägelse man kan bli.

Jag är den enda som kan forma och uppleva mitt liv, men jag är blind...
Svaret är så uppenbart, arbeta med allt du i verkligheten har.
Jag kan se vad jag har, men jag är lam...

Förmögen, oförmögen...
Två sidor på samma mynt, ett valuta jag inte kan växla ner.
Ta det goda med det onda? Varför...hmm

Det enda som är sant är att inget men allt är konstant!

Jag vill inte...




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-08-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist